Ce-ați citit pe blog în 2017 și alte baliverne

DSC_0263

Blogul ăsta al meu a pornit așa, cumva în joacă. Între timp s-au adunat aici câteva sute de texte, care formează deja un jurnal al copilăriei lui Iris. V- minți pe voi, m- minți și pe mine dac- susține am blog de parenting, pentru aici eu nu dau sfaturi de crescut copiii. Jumate din timp nici eu nu știu cum -l cresc pe-al meu, trăiesc cu o tonă de îndoieli și frici, așa n-o s-o iau pe drumul cu sfaturi nici în anul care vine, promit.

Știu cei care întoarceți la blogul meu, o faceți pentru nota personală a poveștilor și nu neapărat pentru informație mulțumesc pentru asta! Faptul va întoarceți citiți, încurajează continui în același stil și mi stăpânesc dorința de a duce cu valul uneori.

Îmi doresc ca anul viitor conving cât mai mulți părinți investească în cărți, le citească celor mici, -i ia de mână și -i ducă în librării și biblioteci. În sensul ăsta voi încerca scriu mai mult despre despre ce cărți citim noi și ce cărți îi citim lui Iris.

Îmi mai doresc ca anul care vine scriu cartea pe care i-am promis-o lui Iris de când s-a născut. Aceasta îi va fi dedicată ei, scrisă de mine și ilustrată de M. Vreau foarte tare îi facem cadoul asta împreună. Nu va fi o carte publicată, nu am pretenții de genul asta, ci una pe care o vom tipări noi în câteva exemplare, pentru familie. Vreau pot duce la capăt și ideea de club de carte pentru copii, în care îmi doresc citesc povești copiilor de toate vârstele într-un cadru organizat.

Și pentru la sfârșit de an arunc privirea peste umăr și statistici, mai jos va prezint top 10 al celor mai citite articole de pe blog în 2017:

  1. Brațe
  2. Scrisoare pentru sora mea.
  3. Nu doarme din cauza ca te stresezi tu prea tare.
  4. De ce bunico, de ce?
  5. Cand n-a vrut sa mearga la gradinita
  6. Mama singura, sa nu uitam de ea
  7. Zilele in care-mi vine sa fug.
  8. Cand copila m-a lovit
  9. M-ati intrebat cum am facut-o sa vorbeasca
  10. Nu toate mamele simt magia.

Singurul articol care surprinde teribil se găsește în top 10 din 2017 și încă pe locul doi,  e Scrisoare pentru sora mea, pentru ca l-am scris în 2015. Aparent sunt multe surori care se îndrăgesc unele pe celelelalte, așa iar profit de ocazie vă spun cât de tare o iubesc eu pe-a mea! 🙂

Cam așa arată 2017 în statistici, mulțumesc din suflet ne intrați în casă, ne citiți și ne scrieți. așteptăm cu drag și-n anul care vine!

Much love! ❤

“Dosar de Mamă” e și pe Facebook

2 thoughts on “Ce-ați citit pe blog în 2017 și alte baliverne

  1. si eu te-am intrebat cum ai facut-o sa vorbeasca asa repede, acum am ajuns si noi la capitolul ala, vorbeste continuuuu fara oprire, piate doar cand doarme dar nici atunci tot timpul😂iti multumesc ca ne luminezi zilele cu discuțiile vostre delicioase si cu trairile tale ca mama.

    Like

Leave a Reply