Kevin Costner nu uita, eu te-am iubit cândva

204

Zilele astea am revăzut “Dances with wolves”, ştiţi şi voi filmul ăla cu Kevin Costner şi indienii Sioux. Şi cum mă uităm eu aşa la figura lui candidă, cu ochi căprui fermecători, mi-am amintit că am fost tare îndrăgostită de el.

Oh da, aveam vreo unşpe ani când a ieşit The Bodyguard. N-aş mai fi ţinut minte exact, dar am verificat pe Imdb.com şi văd că filmul a fost lansat în noiembrie 1992. Ştiu sigur că era după sărbătorile de iarnă când a rulat şi la noi. Fusesem la colindat în anul ăla şi încă nu hotărâsem ce să fac cu banii pe care-i adunasem. Probabil că i-aş fi cheltuit aiurea pe jucării sau dulciuri dacă n-aş fi văzut afişul ăla.

Iote un bărbat care hotărât nevoie mare, ţine strâns o femeie în braţe. Ea are faţa ascunsă în umărul lui, genunchii ridicaţi spre piept şi mâinile încolăcite strâns în jurul gâtului lui. Imediat am ştiut că trebuie să văd filmul, să aflu de ce tanti stă aşa chircită şi lipsită de apărare la nenea în braţe.

Aşa că am mers la cinema cu vecinii. Prima dată am fost cu ei, da. Apoi am mai văzut “ The Bodyguard” încă de câteva ori singură, până când mi s-au terminat toţi banii adunaţi la colindat. Nici de o bomboană sau vreo pătrăţica de ciocolată nu mi-au rămas. I-am cheltuit pe toţi că să-l văd pe el, pe Kevin Costner, fix pe el, da. Daddy issues? Might be 🙂

Nu-mi amintesc ce găseam aşa de fascinant la el, însă eram sigură că-l iubeam, nu exista dubiu în legătură cu asta.
Visam la el cu ochii deschişi, la ce curajos era, cum o salva pe biata Whitney şi eram sigură că nu mai există pe lume un bărbat mai vrednic. Am fost dezamăgită tare când filmul n-a mai rulat, însă mai apoi, în adolescenţă când l-am revăzut, l-am găsit de-a dreptul răsuflat, iar ca adult n-am mai putut trece de prima jumătate de oră.

Aşa că acum m-am uitat la “Dances with wolves” cu uşoară nostalgie şi iar l-am găsit fermecător pe Costner. Acum stau şi aştept cu îngrijorare, să văd dacă o să mi se pară cool din nou egării roz sidefaţi, sucul Fresco la pahar cu aromă de piersici sau băiatul ăla tinerel din Baywatch (mda, şi de ăla am fost îndrăgostită).

Sursa foto aici
“Dosar de Mamă” e şi pe Facebook.

Leave a Reply