Cum să iubim băieții

Citeam pe Instagram la o persoană cu sute de mii de followeri că băieții nu trebuie pupați și drăgăliți de mamele lor, pentru că astfel ele îi vor sensibiliza, ceea ce aparent e nasol. Băieții bebeluși, să ne înțelegem, nu se referea la vlăjgani cu mustață sau păr pe piept. Așadar ei, bebelușii ăștia, dacă sunt prea giugiuliți de mamele lor, atunci nu vor mai putea să se comporte ca niște bărbați adevărați la maturitate.

Ăhm, say what? Nu știu dacă pe bebelușele fetițe e în regulă să le pupe mamele lor prea mult, că despre asta nu mai zicea. Dar cu băieții mi-e clar, dacă vrem să-i creștem vikingi, nu-i pupăm, nu-i alintăm niciodată “broscuțu’ lu’ mama”, nu-i ciupim drăgăstos de obrăjori, nimic, fără atâta dramă de muieri, ce mama naibii. Că doar creștem bărbați, nu fătălăi.

Deduc că băieții trebuie învățați deodată cu statul pe oliță, că sensibilitatea nu e treabă de bărbați, câh. Doamne ferește să-i sensibilizăm. Ar putea ieși din ei niște frați sau fii iubitori. Niște prieteni empatici pe care te-ai putea baza la nevoie. Niște soți responsabili.

Terminați cu prostiile, pupați-vă și alintați-vă bebelușii, iubirea e de fapt tot ce avem de dat unii altora. Fără iubire nimic nu poate fi crescut, nici un fir de iarbă și cu siguranță nici măcar un bărbat.

Foto: Pixabay

Dosar de Mamă e și pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.