Mărțișoare făcute de Iris

DSC_0473

Vacanța asta neașteptată ne-a dat puțin de furcă pentru n-am putut ieși prea mult pe-afarădin motive de cod portocaliu. Când e musai stăm în casă, ca acum, e nevoie de activități diverse, ca nu ne facem creierul terci în fața televizorului. Nu suntem familia care nu lasă deloc copila la desene, însă nici nu are voie se uite cât ar vrea ea.

Așa ne-am gândit ne umplem timpul cu confecționatul mărțișoarelor. Nu gândiți la cine știe ce chestii complicate. În primul rând eu nu-s cea mai îndemânatică făptură, apoi n-aveam prea multe materiale de lucru prin casă. Dar tot am încropit ceva cu Iris.
DSC_0442
DSC_0435

Am folosit cartoane tăiate cam 3×3 cm, lipici, sclipici ,niște inimioare și floricele de plastic pe care le-am găsit într-un sertar și niște ochi mobili. Nimic complicat, ceva care -i iasă chiar și unui copil de trei ani jumate, asta dacă aveți curaj -l sați cu un tub de sclipici în mână 😀

Rezultatul final, chiar dacă nu spectaculos, a încântat-o tare pe Iris. Fugea din bucătărie în living la tatăsu, cu fiecare mărțișor în parte.
DSC_0450

– Vezi, tată, vezi ce-am făcut? Mâțișor, vezi?

Încă nu-i târziu faceți și voi. Multe școli și grădinițe încă-s închise, așa mai aveți timp până luni 🙂
DSC_0455
Spor la treabă și distracție plăcută! 🙂

“Dosar de Mamă” e și pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.