Un cadou special şi o recomandare

DSC_0157

Mi-e frică de înălţimi. Dacă găsesc sus, oricât de frumoasă ar fi priveliştea, intru în panică. Am impresia o cad, o împiedic şi o rostogolesc, cineva o împingă. Devin uşor isterică. ia ameţeala şi simt hăul trage la vale, simt voi cădea şi în momentele alea nimeni nu poate convinge nu voi muri.


M însă iubeşte înălţimile. Iubeşte zborul, îi place fie sus, nici gând de panică sau de isterie. Pentru el, înălţimea e libertate. Echilibru. De aceea, gândindu la aniversarea lui de patruzeci de ani, n-a fost prea greu ştiu ce cadou l-ar face fericit.


Cu ajutorul celor de la Aeroportul Tuzla, am programat pentru M, fix de ziua lui, un zbor cu o aeronava DA20, la care au participat doar el cu pilotul. Până a ajuns la aeroport n-a ştiut urmează zboare, aşa surpriza a fost completă.

DSC_0159
M şi-a început ziua cu un zbor de o oră şi jumătate pe ruta TuzlaGura PortiţeiSulina – survol litoral –Tuzla, iar noi, toată familia (cu bunici, cu mătuşi şi unchi) l-am aşteptat la cafeneaua Hangar Café 67 din cadrul aeroportului. De pe terasa acesteia am urmărit decolările şi aterizările aeronavelor sau a elicopterelor.

A fost senzaţional. La întoarcere M a coborât din avion cu un zâmbet cât China, cu aşa o bucurie desenată pe faţă încât mi-au dat lacrimile.

1 (114)
Personalul a fost foarte drăguţ, pilotul relaxat şi zâmbitor, cei de la cafenea asemenea. M-am felicitat în gând pentru idee şi recomand cu încredere serviciile celor de la Tuzla, dacă plănuiţi un cadou inedit pentru cineva drag. Adaug acesta nu este un articol plătit, ci o recomandare personală, făcută doar în urma serviciilor de care noi am fost foarte mulţumiţi.

Pe cei de la aeroportul Tuzla îi găsiţi aici. Pagina lor de Facebook aici. Cafeneaua Hangar Café 67 aici.

P.S. La mulţi ani, M! Te iubesc! ❤

“Dosar de Mamă” e şi pe Facebook.

4 thoughts on “Un cadou special şi o recomandare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s