“Dosar de Mamă” împlineşte trei ani!

july (299)

Am început blogul asta fix pentru o luăm razna cu rutina din perioada respectivă. Culcam copilul, hrăneam copilul, ștergeam  la fund copilul, spălam copilul, duceam  copilul în parc, țineam în brațe copilul, îi citeam, jucam cu el, îl învățam diverse lucruri noi, etc.

Simțeam dacă nu fac și altceva, o mi pocnească tărtăcuța. Așa mi-am făcut blog. bătea gândul de ceva vreme, însă sorămea mi-a dat brânca hotărâtoare când mi-a zis: “Eu citi chestii scrise de tine, scrii fain”. Mda, a fost drăguță foc, însă e soră-mea, ce altceva ar fi putut -mi spună, nu?

M-am apucat scriu, cu degetele tremurându-mi pe tastatură, apoi am publicat primul articol. Apoi încă unul, și încă unul. Pas cu pas, cuvânt după cuvânt, am adunat aici o gașcă de aproape 5000 de suflete. Nu știu ce înseamnă pentru alții cifra asta, însă pentru mine e enorm. E foarte mult. E de-a dreptul incredibil atâția oameni au citit măcar o dată ceva scris de mine și apoi au hotărât ar mai vrea citească și altădată. E o surpriză neașteptată atâtea mame au fost interesate de-a lungul timpului citească despre ce fel de părinte sunt eu, despre cum arată viața mea de mamă.

Toate astea m-au ajutat am mai multă încredere în mine și mai scriu, iar pentru asta sunt veșnic recunoscătoare. Miați mărturisit uneori ce scriu eu vă atinge, uneori vă pune pe gânduri sau vă face plângeți. Vreau știți nu există compliment mai frumos! Am pus bucățele din mine, uneori, în scris, însă la fel de adevărat este am și primit mult în schimb, de la voi.

Apoi, blogul ăsta este chiar dosarul meu de când sunt mamă. Aici adun fițuici și pagini întregi despre ce ni se întâmplă. Pentru noi și pentru Iris. Nu-i nici un înțeles acuns pe-aici, blogul meu nu se vrea a fi nici educativ, nici de parenting, nici vreunul care dea sfaturi prețioase. Blogul asta e ca o ancoră pentru mine. Nu permite valurilor ia. ajută când mi-e greu, e ca o prietenă care ascultă răbdătoare atunci când plâng. Adică mă pot baza pe el.

Așa invit aici, la mine acasă, de câte ori credeți aveți nevoie. găsiți aici, la doar un monitor distanță. Lăsațimi o vorbă când și dacă vreți, eu vă voi răspunde negreșit, ca și până acum.

La mulți ani, Dosar de Mamă! 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.