Cereale și gustări sănătoase de la BEAR (P)

DSC_0715Dimineața, Iris primește micul dejun la grădiniță. Însă nu cred -l mănâncă de fiecare dată. Uneori în meniu e șuncă, iar ea nu mănâncă mezeluri deloc. Cel puțin acasă, niciodată. Așadar, asigur înainte de plecare îi dau o gustare rapidă stau eu liniștită totuși a mâncat ceva. De cele mai multe ori doar niște fructe, un pumn de afine sau un măr, câteodată un mango. Poate chiar o felie prăjită de pâine cu unt sau miere. Toate curățate și tăiate cubulețe, că deh, altfel nu pot fi mâncate 🙂

Între timp trebuie -i prind părul în codițe, -i umplu sticlele cu apă, asigur jucăria cu care doarme e în rucsac și îmbrac, spăl pe dinți, etc. Mamele știu despre ce vorbesc. Dimineața e cu multă grabă. Așa uneori mi-ar fi mult mai ușor  doar -i pun niște cereale într-un castron, torn niște lapte peste ele și gata. Însă cele mai multe cereale din comerț sunt pline de crocobauri. Pline de zahăr, zaharuri rafinate sau alți aditivi.

Cele mai multe, da, însă nu toate. Multicerealele BEAR Alfabet sunt litere delicioase și crocante pentru micul dejun, făcute din 5 cereale sănătoase, pline de vitamine și nutrienți, reprezentând micul dejun ideal pentru cei mici.
DSC_0756
Acestea sunt, de asemenea, un produs natural, fără zaharuri rafinate – în loc de zahăr se folosește nectar din suc de cocos, care conține de 2 ori mai mult calciu decât laptele și are, în stare naturală, și un indice glicemic scăzut. Astfel, o porție e 30 de grame de cereal (fără lapte) conține 25% din doză zilnică recomandată de calciu.
DSC_0760

Altă mâncare de…cereale, am putea zice, așa-i? Iris le mănâncă cu lapte, dar le ronțăie și simple, pe post de gustare. Pot zic l-am prins chiar și pe M cu mâna în castronul ei.

Și dacă tot veni vorba de gustare, trebuie zic musai de tălpițele de urs de la BEAR. Acestea sunt snack-uri din fructe, care conțin doar fructe deshidratate 100%. Fără nimic mai mult. Tălpițele BEAR pot fi consumate după vârsta de 12 luni și se găsesc în 4 sortimente, care satisfac și cele mai „pretențioase” gusturi: Arctic (cu zmeură & afine), Dino (cu căpșuni și mere), Jungle (cu mere și coacăze negre) și Safari (cu mango și căpșuni).
DSC_0703

De ce le dăm copiilor jeleuri nesănătoase, când am putea în schimb le oferim gustări naturale, făcute doar din fructe?  Pachețelele sunt mici, numai bune de ținut cu mânuțe mici și dolofane. Formele de tălpițe sunt foarte atractive, copiii le vor accepta imediat, ba va trebui le ascundeți și de soți, ascultați la mine. 🙂
DSC_0750
Produsele BEAR se pot achiziționa din magazinele MEGA IMAGE, Carrefour, Cărturești, Naturalia Bio, Bebe Tei, Diverta, magazinele de tip Plafar, precum și online, de pe AlimenteSpeciale.ro și Unicorn-Naturals.ro.

Din nou, vă asigur nu recomandăa niciodată produse pe care nu le fi încercat personal și de a căror calitate nu fiu convinsă. La final, reamintesc și cât de important e ca alimentația celor mici fie cât mai diversificată și echilibrată, includă proteină animală, legume, fructe, lactate și cât mai puțin zahăr. fim cu toții sănătoși! 🙂

“Dosar de Mamă” e și pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.