În căutare de zâne

concediu3 (132)

Tot în concediu suntem, da. Ieri, am fugit cu copila la Porumbacu de Sus (jud. Sibiu) ca vedem faimosul Castel de Lut din Valea Zânelor.
concediu3 (105)
concediu3 (155)
concediu3 (119)
vrea pot spune mi-a plăcut tare sau mi-a rămas gândul la el, însă adevărul e nu m-a impresionat foarte tare.
concediu3 (145)
concediu3 (138)
E drept el e frumuşel, deosebit, e o construcţie ce aminteşte de poveşti, pitici şi hobbiţi, însă poate nu m-a cucerit pentru deja văzusem foarte multe poze pe Facebook şi ştiam foarte bine la ce aştept.

concediu3 (149)

concediu3 (114)
Castelul e realizat doar cu materiale naturale, se poate vizita zilnic între orele 10:30 AM – 5:30 PM, iar intrarea costă 5 lei/ persoană. Pe Iris au lăsat-o intre gratis, dar nu ştiu spun până la ce vârstă se aplică gratuitatea.
concediu3 (148)
concediu3 (113)
Am înţeles se lucrează la construcţia unui restaurant cu specific românesc şi anul viitor se plănuieşte deschiderea oficială a hotelului. Acesta va avea capacitatea de a găzdui turişti în zece camere, însă ieri când am fost noi acolo, niciuna nu era deschisă vizitei publicului. Mi-ar fi plăcut văd cum arată şi pe interior, dar n-a fost posibil.
concediu3 (137)

concediu3 (169)
În preajma hotelului curge şi un pârâu care adaugă la farmecul locului. Una peste alta, dacă sunteţi în zonă şi aveţi copii mai mari, cred merită -i duceţi vadă Castelul de Lut, lor sigur le va plăcea.

“Dosar de Mamă” e şi pe Facebook