Mega Mall te invită să pășești în lumea de poveste LEGO®

Sat-maramuresan-din-piese-LEGO

În Mega Mall, piesele LEGO®s-au unit pentru a crea lucrurimagice și nemaivăzute. Între 16 și 18 iunie, Mega Mall deschide porțile către lumea colorată a creațiilor din piese de joacă LEGO®.Fanii se vor putea bucura de o expoziție unică, dezvoltată de Asociația Brickenburg. Cu ajutorul unuia dintre cele mai populare jocuri din lume -LEGO®,  Asociația Brickenburg va da viață unor construcții originale,care au fost expuse în cadrul unor expoziții internaționale de profil.

Mai mult, cei mici, dar și cei mari vor putea descoperi un parc de distracție ca în povești, un sat maramureșan pitoresc și roboți compuși din piese LEGO®, care vor putea deveni partenerii de joacă perfecți. De asemenea, doritorii de toate vârstelevor putea participa la atelierele pregătite, unde vor învăța diferite moduri de combinare a pieselor. În acest fel, ei pot deveni arhitecți în lumea LEGO®.

Astfel, bucureștenii sunt invitați, între 16-18 iunie, la Nivelul-1, să descopere tărâmul fermecatal construcțiilor din LEGO®.Intrarea în expoziție este liberă.

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. La inaugurarea sa, Mega Mall a adus o serie de premiere în retailul românesc, oferind bucureștenilor experiențe unice de shopping și divertisment. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

“Dosar de Mamă” e și pe Facebook

Leave a Reply