Copilul meu şi tehnologiile – oportunități şi riscuri / Eveniment

afis conferinta tehnologie 2
Pe 15 septembrie la București va avea loc un eveniment inedit organizat de English Kids Academy, divizia de limba engleză a International House: „Copilul meu şi tehnologiile – oportunități şi riscuri”.

 • Specialiști în educație, securitatea informației, neurologie vin pregătiți cu răspunsuri la întrebări întrebări complexe legate de utilizarea tehnologiei de către copii și cu soluții optime pentru ca adolescenții și copiii să se bucure de o dezvoltare cât mai frumoasă și armonioasă.Ce vei afla dacă participi la conferință?
  * La ce vârstă poate începe bebeluşul meu să se uite la televizor?
  * Este în regulă pentru un copil de 1-3 ani să se joace pe tabletă?
  * Sunt motive să-mi fie frică pentru copilul meu de Deep web, „Reţeaua din adâncuri”?
  * Ar trebui să permit copiilor mei adolescenţi să petreacă ore în şir pe smartphone?
  * Ce (NU) știm despre dependenţa de internet?
  * Care sunt cele mai noi studii efectuate de neurologi, ciberpsihologi și cercetători din domeniu?
  * Ce soluții avem la îndemână pentru a ne proteja, pe noi și pe copiii noștri?Evenimentul este prezentat de Virgil Ianţu şi are ca speakeri pe:
  Mihai Laurenţiu Gânj – Fondator IH Bucharest, Inspector IH World Organisation, Consultant în Dezvoltarea Relațiilor Umane și Trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda
  • Georgiana Rosculeţ – Coordonator Programe Educaţionale “Salvaţi Copiii”
  • Raluca Ioana Teleanu – Medic Șef Secție Neurologie Pediatrică – Spitalul Clinic de Copii “Dr. V. Gomoiu”; Lector universitar – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”
  • Christian Ciocan – Comisar Șef Poliţia Română, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalităţii

  Toți clienții English Kids Academy și International House beneficiază de reducere de 50% din prețul întreg al biletului, la achiziția online a acestuia, pe baza unui cod disponibil la recepțiile English Kids Academy și International House.
  Biletele sunt accesibile pe bilete.ro, la rubrica Diverse sau accesând direct linkul următor:https://www.bilete.ro/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri/copilul-meu-si-tehnologiile-oportunitati-si-riscuri-15-sep-2018

Despre conferințele EKA
#conferinteleEKA reprezintă un concept care s-a născut din preocuparea continuă pe care o avem la English Kids Academy, divizia de cursuri de limba engleză a International House Bucharest, de a oferi părinților instrumente pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și adolescenților. Conferințele EKA reprezintă o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la îmbunătățirea relațiilor părinți – copii, totodată dorind să
atragem atenția asupra unor probleme reale cu care se confruntă noile generații de copii și adolescenți.

Despre International House Bucharest
International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor
culturale și având sediul în Londra a pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezentă pe piața din România de 15 ani.
Obiectivele International House Bucharest sunt de a crește motivatia copiilor de a studia limba engleza, întrucat cunoașterea limbii engleze reprezintă o conditie pentru a putea accesa studii în străinătate sau locuri de muncă de succes. International House Bucharest facilitează studiul limbii engleze de către copii, acordând acces la educatia britanică prin oferirea de premii sau burse în Marea Britanie.

Despre English Kids Academy
English Kids Academy este divizia International House specializată în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

“Dosar de Mama” e si pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.