Ce miere de albine folosim noi (P)

Mierea de albine este un produs care nu ne lipsește niciodată din cămară. O folosim la răceală și tuse, la diferite marinade pentru carne, la  măști cosmetice, pentru prevenirea constipației,  la îndulcit ceaiuri,  la faimoasa turtă dulce, ba o ungem și pe pâine.
miereE drept uneori îmi bag degetul direct în borcan și mănânc minunea vâscoasă de culoarea chihlimbarului, așa, stând în picioare, în bucătărie. Iubesc mierea, îi iubesc gustul fin și versatilitatea.
miere 2Pentru și Iris mănâncă miere, sursa acesteia e foarte importantă. Însă în sensul asta, suntem foarte norocoși, deoarece sora lui M se ocupă cu apicultura, așadar avem o sursă sigură și de nădejde. Mierea de care vorbesc este naturală, nu se intervine asupra ei cu nici un fel de procesare.

Îndrăznesc v-o recomand  pentru noi o folosim de ani de zile, și pentru ar fi păcat nu știți de ea. În acest moment, cumnata mea poate livra miere de tei, de floarea soarelui, miere polifloră, de rapiță, de salcâm  și de izmă sălbatică (incredibil de parfumată). Mierea poate fi livrată deocamdată în Constanța și în București.
miere 3
Profilul de Facebook al mătușii lui Iris este acesta, numele ei este Paulina, și dacă o contactați, va răspunde cu drag la orice întrebări aveți referitoare la mierea de albine pe care o vinde.
miere 5
Va amintesc mierea nu este recomandată copiilor mai mici de un an, deoarece poate provoca botulism.

“Dosar de Mamă”  e și pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.