Ozzy şi romantismul

10509711_754981617876283_4281464409834095807_n

Ne-am dorit mereu să meargă şi Ozzy la o întâlnire romantică, am şi aruncat un ochi în stânga şi dreapta după o muieruşcă neagră şi frumoasă că el, dar bietul dulău n-a avut noroc.

Aşa că azi dimineaţă, când m-a sunat un domn dresor să-l invite pe Ozzy în vizită la o duduie conformă cu descrierea de mai sus, am îmbrăcat repede copilu’, am repezit bărbatu’ care a urcat câinele în maşină, şi duşi am fost.

Primele ocheade şi le-au aruncat printr-un gard de sârmă, el fudul şi curios, ea uşor inaccesibilă şi scâncind în direcţia lui. Negri amândoi, cu blana strălucind, el masiv şi impunător, ea mai mică şi delicată, alsacian lângă alsacian, splendidă privelişte, m-aş fi uitat la ei toată ziua.

Băiat finuţ şi politicos, Ozzy a lăsat-o să-l tăvălească puţin când s-au găsit faţă în faţă, doar se afla la ea acasă, unde femeia trebuie lăsată să facă pe şefa. Şi-au arătat unul altuia danturile impecabile, apoi au revenit la sentimente mai bune şi s-au jucat puţin.

Amândoi s-au aflat la prima întâlnire, aşa că în afară de instincte, n-au avut niciun fel de experienţă anterioară care să-i ajute cu ce aveau de făcut. Aşa că au bâjbâit pe lângă subiect până când Ozzy a obosit iar ea a devenit irascibilă.

Am hotărât să încercăm din nou mâine şi de data asta s-o aducem pe Erika (aşa o cheamă pe domnişoară) pe teritoriul lui Ozzy.
Sunt soacră mare, fiţi siguri că o să mă pregătesc pe îndelete, cu bucăţele de caşcaval drept recompensă şi cu un mângâiat energic pe după ureche, dacă m-o lăsa domnişoara.

Aşa că, strângem pumnii şi pumnişorii ca Ozzy să reuşească să fie romantic cu Erika, iar ea să facă pui sănătoşi.

Iris a început să-l strige pe Ozzy, îi spune “Oşu” şi-i da comezi “pas, pas” 🙂

“Dosar de Mama” e şi pe Facebook.
https://www.facebook.com/Dosar-de-Mama-579769225497577/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.