Biscuiti simpli pentru bebelusi

11815977_10153479616459876_1756167468_n

Pentru ca in perioada asta stam mai mult pe-afara, si uneori Irisului meu i se face chef de rontait ceva, am copt niste biscuiti numai buni de pus la pachetel. Simplu de tot de facut, nu dau batai de cap, nu cer pricepere in bucatarie si pregatirea lor nu necesita decat doua, trei ingrediente.

Se ia o banana foarte, foarte bine coapta, ca alea la care te uiti si nu stii ce-ai mai putea sa faci cu ele, dar nici sa le arunci parca nu-ti vine. Se storcoseste banana respectiva, si se adauga fulgi de ovaz, cat cuprinde. Adica pana capata consistenta un aluat destul de ferm sa poata lua forma de bile. Pe care le turesti intre palme, in forme de biscuiti. Se dau la cuptor pentru aproximativ douazeci de minute. Nu ma intreba la cate grade, ca n-am cuptor d-ala smecher. Pam, pam! Asta-i tot!

Daca vrei, poti adauga si alte fructe, eu am pus pentru aroma si o piersica, fara coaja.

Sau le poti pune mot o stafida.

Sunt numai buni pentru rontatit si molfait, garantez ca murdaresc bine bara din fata de la carucior, inelele de la sling, insa se si curata usor. Bebelusul va fi ocupat si multumit, tu mandra si fericita ca nu i-ai cumparat din comert, cea mai buna mama din lume.

Tu ce biscuiti faci pentru bebelus?

P.S. “Dosar de Mama” e si pe Facebook 🙂
https://www.facebook.com/Dosar-de-Mama-579769225497577/?ref=hl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.