Jucării homemade din mărgele termoadezive

De la începutul izolării până acum, Iris mi-a spus deja de câteva ori că ar vrea niște jucării noi. Având în vedere că peste o săptămână sunt Floriile, apoi vine și Iepurașul de Paște, i-am zis ca va fi nevoie să aștepte.

Nu cumpărăm jucării des și niciodată doar pentru ca X sau Y au una sau alta. Faptul că alți copii primesc mai multe jucării, nu e un argument valid la noi acasă. Pentru că are destule și de cele mai multe ori una nouă prezintă interes doar o zi sau două.

Izolarea însă nu e ușor de dus pentru un copil, zilele sunt lungi, rutina devine apăsătoare, totul se repetă zi de zi, așadar m-am gândit la o soluție ca totuși Iris să se bucure de jucării noi, fără să fac cheltuieli suplimentare.

N-a fost nevoie să scot cardul, pentru că materialele le aveam deja acasă când mi-a venit ideea să-i fac prințese din mărgele termoadezive. Noi le avem de la Ikea, însă le puteți găsi destul de simplu și online. Se cumpără musai împreună cu tabla de lucru, pentru a da formă figurinelor.

Modelele le-am căutat pe net, sunt mii de variante, pentru toate gusturile. Asta a ieșit, copilul mulțumit, portofelul mamei intact, stăm acasă în continuare. ☺️

P. S. Laptopul mi s-a stricat, așa că voi posta doar de pe telefon o vreme, îmi cer scuze dacă pozele și/sau textul se aliniază aiurea.

Dosar de Mamă e și pe Facebook

Leave a Reply