Balul Britanic își anunță vedetele

SP-55

Am întrebat-o zilele trecute pe verişoara mea care e în Anglia, dacă englezii pun şi zahăr în ceai, sau dacă îi adaugă doar lapte. Aparent, se lipsesc de zahăr, pregătesc ceai negru, cu lapte gras şi îl servesc cu biscuiţi. Aşa că mi-am făcut şi eu într-o după-amiază. Recunosc că i-am pus un dram de zahăr, iar lângă, am ronţăit fursecurile cu cocos pe care le pregătisem pentru Iris.

La ora cinci fix, am sorbit ceaiul negru, uitându-mă afară, la o după-amiază cu nori şi picături de ploaie pe geam. Vă zic şi că pe fundal se auzea Pink Floyd, ca să fiu în ton englezesc până la capăt. N-a fost rău deloc, să ştiţi, o să repet experienţa.

Îmi place limba engleză foarte tare şi chiar o vorbesc destul de bine. Îmi doresc ca şi Iris s-o îndrăgească, în scopul asta îi citesc şi cărţi în engleză. Astfel a învăţat să numere până la zece, ştie culorile şi să numească unele animale în engleză. Fără presiune, fără să insist, doar pentru că m-a întrebat şi a vrut să ştie. Şi pentru că veni vorba de copii şi limbi străine, va amintesc că mâine, 9 iunie, va avea loc Balul Britanic.

Cea de-a șasea ediție a Balului Britanic va avea loc în București pe 9 iunie 2017. Evenimentul se va desfășura în gradina Hotel Caro din București. Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză ridicată pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic este organizat de International House Bucharest și English Kids Academy. Evenimentul se bucură în fiecare an de prezența Excelenței Sale Ambasadorul Marii Britanii la București, dl. Paul Brummell.

Balul Britanic este un eveniment educațional și cultural deosebit, în cadrul căruia copiii cu rezultate excepționale la limba engleză, cursanți English Kids Academy, primesc premii educaționale și toți invitații au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize.În premieră, anul acesta, unele dintre cele mai frumoase momente din spectacolele Operei Comice pentru copii vor fi aduse pe scena Balului Britanic. O serie de momente artistice vor asigura buna dispozitie pe toata durata serii: Cvartetul Anima, trupa de dansatori Be Unique coordonata de Alex Nistor, Andra Gogan si trupa Amicii, iar în final, mult apreciata Jo.

„Suntem nerăbdători să primim cu brațele deschise părinți și copii deopotrivă, interesați de cultură și de procesul de învățare, concept care găzduiește practic, ediția din acest an. Mai mult decât atât, suntem dornici să le recompensăm rezultatele spectaculoase, precum și eforturile depuse. Suntem parte dintr-un moment important pentru ei, iar asta ne onorează”, a declarat Mihai Gânj,Președinte English Kids Academy, divizia de cursuri de engleză pentru copii a International House.

Întrucât evenimentul are și o miză caritabilă, intrarea se va face numai pe baza unei donații de 35 lei pentru fiecare participant. Suma stransă, precum si donatiile de la fața locului, vor fi integral direcționate pentru a susține proiectului “Tabăra Steluțelor”, proiect educațional pentru copiii bolnavi și defavorizați aflați în grija Asociației M.A.M.E.. Înscrierea la Balul Britanic se face în ordinea achitării acestei donații conform principiului „primul venit-primul servit”.

image007

Despre Balul Britanic

Evenimentul adună an de an aproximativ 700 de invitați: copii ai unor prestigioase școli din București, cursanți ai English Kids Academy, părinți, profesori, directori ai instituțiilor de învățământ premiate, înalți demnitari și reprezentanți marcanți din domeniul educației.

Balul Britanic se afirmă ca un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii primesc premii educaționale și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numără:  tabere cu profesori britanici în România, produse educaționale, cărți, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare și momente artistice dedicate lor.

Despre International House Bucharest

International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleză din România (poziție certificată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, timp de 5 ani la rând) și este membru al International House World Organization, organizație care numără peste 150 de centre de limbi străne în peste 50 tari. International House, cu o existență de peste 60 de ani pe piața produselor culturale și având sediul în Londraa pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume – primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc în International House în Londra, acum mai bine de 50 de ani.

International House este prezentă pe piața din România de 15 ani.

Despre English Kids Academy

English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

Leave a Reply